П`ятниця, 19.04.2024, 00:35
    Немовицька загальноосвітня              школа І - ІІІступенів

znz_nemovychi@ukr.net
      Ви увійшли як  Гість | Група " Гості" |   Вихід     

Меню сайту
Прогноз погоди
...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2016 » Грудень » 16 » семінар-практикум вчителів 3-х класів
18:23
семінар-практикум вчителів 3-х класів

15  грудня  на базі Немовицької ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум для  вчителів 3-х класів ЗНЗ І-ІІІ ст. з теми «Формування читацької компетентності учнів у початковій школі».


Школярі зустріли гостей з хлібом і сіллю, щедрими посмішками та українською піснею.

У роботі заходу взяли участь 24 вчителі загальноосвітніх навчальних закладів району I-III ступенів. На чолі з методистом  Сарненського РМК Третяк Р.Ф. педагоги району обговорили  актуальні питання реалізації діяльнісного підходу та зміни у підходах до навчання і виховання дітей молодшого шкільного віку в умовах модернізації освіти.

Присутні познайомилися із роботою та творчими знахідками вчителів Немовицької ЗОШ І-ІІІ ступенів,  відвідали   інтегрований урок літературного читання і трудового навчання з теми «Казки В.Сухомлинського «Із школи під голубим небом».  В.Сухомлинський «Снігурончина пісня», який провела досвідчений та творчий педагог Немовицької ЗОШ I-III ст. Крат М.С. Учасникам семінару було представлено позакласний виховний захід українські вечорниці «Як у нас на Україні»», підготовлений педагогом-організатором Немовицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Сафонік В.Г.

   В ході семінару педагоги  прослухали та обговорили  доповідь методиста Сарненського РМК Третяк Р.Ф. «Читацька компетентність молодшого школяра» та практичного психолога Немовицької ЗОШ I-III ст. Симончук Н.В. «Урахування вікових та індивідуальних особливостей учнів молодшого шкільного віку у професійній діяльності вчителя». Окрім того практичним психологом Симончук Н.В. були надані методичні рекомендації вчителям початкових класів щодо роботи з третьокласниками.

 Завершився семінар-практикум засіданням круглого столу «Читацька  компетентність молодшого  школяра», на якому учасники семінару поділилися власними творчими знахідками та висловили своє захоплення  креативним підходом до навчання та виховання учнів Немовицької ЗОШ І-ІІІ ст. В результаті обговорення були складені та  затвердженні  рекомендації щодо роботи над формуванням читацької компетентності  учнів початкової школи. 

Фотозвіт за адресою https://postimg.org/gallery/2yug60ezk/

Переглядів: 452 | Додав: zog | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі